Η Optis Α.Ε. δείχνοντας υπευθυνότητα, συμμορφώνεται απόλυτα στα μέτρα πρόληψης του Κορονοϊού (COVID-19). Προσωρινά η πλειονότητα των εργαζομένων εργάζεται απομεμακρυσμένα και όλοι έχουν ενημερωθεί για περαιτέρω μέτρα πρόληψης τα οποία οφείλουν να ακολουθούν. Για αυτό το διάστημα, βέλτιστο τρόπο επικοινωνίας αποτελεί η ηλεκτρονική αλληλογραφία (info@optis.gr), στην οποία έχουμε όλοι αδιάλειπτη πρόσβαση. Η δέσμευσή μας σε σας, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, παραμένει ισχυρή όσο ποτέ. Για περαιτέρω πληροφορίες πατήστε εδώ. Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την κατανόηση. Με ψυχραιμία, αλληλεγγύη και υπευθυνότητα ελπίζουμε στη γρήγορη αποκατάσταση των συνθηκών.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η Optis A.E. έχει αναπτύξει συνεργασίες με τους μεγαλύτερους διεθνώς κατασκευαστές εξοπλισμού και λογισμικού για την προώθηση και υποστήριξη των λύσεων που προσφέρουν.

Κυριότεροι κατασκευαστές:

     
   
 

   

 


 

Διανομείς ανακατασκευασμένου ηλεκτρονικού εξοπλισμού:

Στους πελάτες μας, που έχουν ανάγκη για κάποιο οικονομικό μεμονωμένο εξοπλισμό, όπως ένα laptop για παράδειγμα, συστήνουμε τη λύση των ανακατασκευασμένων – μεταχειρισμένων μηχανημάτων από την εταιρεία ESM Computer με έδρα της τη Γερμανία. Για περιήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ESM Computer, πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

 


Πιστοποιήσεις: